Skip to main content
Bezig met het laden van Events

« Alle Events

48 uurs Solo Quest mét Zweethut | 13 september – 15 september 2024

13 september @ 10:00 - 15 september @ 17:00

€450

En de natuur zei: “Ontmoet mij en je zal jezelf opnieuw ontmoeten”

3 dagen zonder afleiding midden in de natuur
Sluit de zomer in alle rust af tijdens onze overgangs Solo Quest van de Zomer naar de Herfst. Deze ceremoniële tijd in de natuur biedt je de kans om je wijsheid te verdiepen met wat de natuur jou vertelt. Neem de tijd om terug te kijken, te ervaren of je nog de juiste keuzes maakt en of je jezelf in het grotere perspectief durft over te geven aan de wijsheid van de natuur.

De Solo Quest
Het principe van de Solo Quest is eeuwenoud, en werd in alle culturen en religies toegepast: de natuur als middel om jezelf te verbinden met een groter bewustzijn. Zo werden vroeger jongens op weg naar volwassenheid de jungle in gestuurd om terug te komen als man. Daarom breng je tijdens een Solo Quest altijd meerdere uren (alleen) door in de natuur en ontwikkel je de kunst van op jezelf vertrouwen, jezelf leren kennen en ‘zijn met wat is’. Dit levert vrijwel altijd rust, acceptatie en hernieuwd inzicht op, als individu en als groep.

Intentie
In een Solo Quest verleg je op jouw geheel eigen wijze je eigen grenzen, door uit al je dagelijkse patronen te stappen en stil te staan bij jezelf, in volledige rust en stilte. Zo ontdek je op een dieper niveau wie je bent en wat je te doen hebt. Leer vertrouwen op de wijsheid van de natuur en jouw diepe connectie hiermee.

Inhoud
Tijdens de Solo Quest breng je circa 48 uur alleen door in de natuur. Na een voorbereiding met de groep en een prachtige zweethut ceremonie, zoek je een plek in de natuur waar jij zal doorbrengen. Zonder telefoon, of boek, op een cirkel van 2,5 meter doorsnee. Je hebt een ’tarp’ tegen de regen en wind. De ultieme manier van bezinning.

Programma

Dag 1 – vrijdag 13 september

10:00 Ontvangst rond het kampvuur en opening van de ceremonie
10:30 Start en check-in
11:00 Voorbereiding op de solo en delen van ieders intenties in de Zweethut
13:00 Start (circa) 48 uurs Solo Quest

Dag 2 – zaterdag 14 september

Hele dag Solo Quest

Dag 3 – zondag 15 september

11:00 Terugkomst uit de Solo met thee en fruit
12:00 Doorbreken van de stilte en integreren van de ervaringen in de Zweethut
15:00 Late lunch en vertalen van je Questervaringen naar het dagelijkse leven
17:00 Closing van de cermonie en naar huis

Begeleiding
Rijk Smitskamp is de oprichter van Nature Quest en leeft de wijsheid en diepgang van de rituelen voor. Pas geleden deed hij de volledige Hanbleya, lees hier meer over zijn ervaringen.

Samen met een andere facilitator bieden zij de juiste bedding,  leiden de zweethut, stellen de juiste vragen, en creëren bovenal een veilige omgeving. Ook bieden ze praktische tips over materiaal en locaties om jouw Quest optimaal vorm te geven. Deze ervaring bouwt voort op de meer dan 2500 mensen die je voorgingen. Ze zijn altijd beschikbaar voor vragen en het bieden van een luisterend oor, zowel voor, tijdens als na de Quest.

Investering

Deelname aan onze Zomer naar Herfst Solo Quest kost €450,00. inclusief BTW.

Details

Begin:
13 september @ 10:00
Einde:
15 september @ 17:00
Kost:
€450
Event categorie:

Locatie

Bant
Netherlands

Organisator

Roos
Telefoon
06312312312
E-mail
info@roos.nl
Bekijk Organisator website