Skip to main content

Faq

Hier onze antwoorden op de meeste vragen. Neem gerust contact op als jouw vraag en antwoord er niet tussen staan

Waarom zou je NQ inbedden in een trainingsprogramma?

Onze programma’s bieden een unieke ervaring en impact voor deelnemers. Zowel young professionals als seniors geven aan dat onze programma’s blijvende indruk maken en tot transformatie leiden. Binnen 4 muren van een zaal kun je goed werken, maar de magie van de natuur biedt een leerervaring op een geheel ander niveau.

Wat is de toegevoegde waarde van Nature Quest als geheel verander/leiderschapstraject?

Soms worden onze programma’s gezien als een leuke en bijzondere ervaring, die je ‘gedaan moet hebben’. We bieden echter zoveel diepgang en mogelijkheden tot ware transformatie door onze facilitators en werkvormen , dat het de voorkeur heeft om langer met ons op te trekken. Vanuit de metafoor van de 4 seizoenen, werken we graag aan verschillende stappen en maken we een magisch en verdiept traject wat tot transformatie leidt.

Wat is het verschil tussen jullie en een 'normale' outdoor training?

Wie bieden geen outdoorprogramma met bootcamp-achtige vormen of vlottebouwen. Bij ons staat vertragen, bezinnen en verbinden op een dieper niveau centraal. Dit leidt tot wijsheid en inzicht.

Spreken jullie wel de taal van de zakelijke wereld?

Al onze facilitators kunnen bijzonder goed de brug slaan tussen de zakelijke wereld en de meer verdiepende wereld. Zij hebben allemaal jarenlange ervaring in organisaties en de zakelijke dienstverlening en dit maakt ons uniek.