Skip to main content

Young professionals zijn de leiders van de toekomst

Young professionals in deze wereld

Wij zien dat veel Young Professionals in organisaties verlangen naar zingeving en het maken van impact. Zij willen er toe doen en betekenis geven. Ook zoeken zij een plek waar ze hun persoonlijke waarden kunnen verbinden met de waarden van de organisatie. Binnen een maatschappij waar prestatiedruk en altijd online zijn centraal staan, is het ontzettend moeilijk om rust te nemen, stil te staan en authentiek te blijven.

Onze insteek voor Young Professionals

In onze programma’s voor Young Professionals geven we veel ruimte voor hun eigen persoonlijke verhalen. Om voorbij ‘hoe het hoort’, de buitenkant, uiting te geven aan wat er echt toe doet qua waarden en ambities. Wat is werkelijk belangrijk voor mij, wie wil ik zijn in deze wereld, en hoe ga ik om met uitdagingen van buitenaf? Ook dagen we ze uit om buiten hun comfort zone te gaan, want daar is veel te leren.

De natuur en ons basiskamp als instrument

De natuur en offline zijn geven de juiste ingrediënten: back to basic met elkaar, de dagelijkse afleiding geminimaliseerd en tot stilstand komen. De natuur is bovendien een mooie spiegel; Wie ben je als er niks is, los van iedere context? Je hoeft geen maskers hoog te houden en mag zijn wie je bent.

Programma’s voor Young Professionals

Veel van onze programma’s zijn onderdeel van een traineeship. Bovendien kunnen wij een geheel traject ontwerpen dat aansluit bij de huidige tijd en de nieuwe generatie.

Be Authentic 2 daagse

Jezelf ontwikkelen tot zelfbewuste future-proof professional begint met de blik naar binnen. Daarom richt dit programma zich op leiderschap en authenticiteit: inzicht in je talenten en valkuilen en dat je verantwoordelijkheid durft te nemen.

Het doel van Be Authentic is om een stevig fundament te leggen voor de persoonlijke ontwikkeling van een young professional.  Hiervoor gaan we 2 dagen off-the-grid. Zelfreflectie, uit je comfortzone stappen en groei staan centraal.

Uit je comfortzone

Dit programma gebruikt de natuur om young professionals uit hun comfortzone te laten stappen en hun horizon te verbreden.

Midden in de natuur zoeken we de grenzen op van ieders  comfortzone en treed je hier met jouw groep buiten.

Business Meets the Street

Ontmoeting met talenten van de straat

Resultaten

Wat leveren onze programma’s voor Young Professionals op?

Verbinding

(H)echte verbinding als groep

Eigen-waarden

Meer in contact met eigen waarden en hoe dat vorm te geven binnen de organisatie

Zelfkennis

Zichzelf beter kennen

Kwetsbaarheid

Kwetsbaar durven zijn & hulp durven vragen

Eigen kracht

Kunnen samenwerken vanuit eigen kracht

Ontdek onze programma’s

Leiders

Young professionals

Teams

Organisaties

‘Nature Quest biedt een totaal nieuwe manier van leren die ik iedereen zou aanraden’