Skip to main content

Deze tijd vraagt om een gehele nieuwe visie op de natuur: niet iets buiten ons, maar in volledige verbinding met onszelf

Ondernemers in deze wereld

De wereld om ons heen veranderd snel. Wij geloven dat verandering begint in de kern van organisaties. Voelen jullie als ondernemers ook dat er een verschuiving moet plaatsvinden, maar wil je graag versterking daarin? Bij Nature Quest ondersteunen we je bij elke stap van dit proces. Onze programma’s en interventies bieden een verfrissende aanpak, verankerd in de kracht van de natuur. Waarbij we organisaties helpen om hun eigenwijze visie goed in te bedden in de hele organisatie. Meer planeet inclusief kunnen opereren en verantwoordelijkheid dragen voor vele generaties na ons, is waar we ons op richten.

Onze insteek voor ondernemers

Wij ontmoeten veel ondernemers die het anders willen doen en een positieve impact willen achterlaten op deze planeet. Dit goed doen en al je mensen daarin meenemen, is echter nog niet zo makkelijk. Vaak worden we zelf ook ingehaald door de ratrace van het leven en onze westerse maatschappij. De natuur en onze begeleiding kunnen helpen bij vragen als:

Hoe kunnen we een ander soort organisatie zijn? Meer impactgericht ipv winstgedreven?

Hoe zijn we planeet inclusiever en dragen we onze verantwoordelijkheid voor generaties na ons?

Wat is ons impactdoel: waar staan we voor? Wat is onze bedoeling en natuurlijke plek in het geheel?

De natuur en onze locaties

We werken met een palet aan bijzondere werkvormen waar transformatie, persoonlijke waarden, teamverbinding en kwetsbaarheid centraal staan. De natuur helpt daarbij omdat de natuur direct uitnodigt meer tot jezelf te komen. De natuur is de ideale plek om hernieuwde inspiratie op te doen. Naast ons toegankelijke basiskamp in Nederland midden in een prachtig bos, nemen we organisaties (liefst met de trein) ook mee naar de ruigere natuur van bijvoorbeeld Italië en Zwitserland.

Programma’s voor organisaties

Beschrijving?

Kampvuursessie

Tijdens een kampvuursessie verzamel je rondom een kampvuur om een specifiek organisatiethema op een geheel eigen-wijze te verkennen. We doen dit met een talking stick waardoor iedereen de ruimte krijgt om te delen, zonder anderen van repliek te dien of ongevraagd advies te geven. We reiken iedere kampvuursessie een thema aan dat aansluit bij wat er leeft. Het leidt tot meer richting, een eerlijk gesprek en hernieuwd vertrouwen.

Impactdoel-sessie

Aanscherpen en verbinden met elkaar

De transformatieve reis

Traject rondom de thematiek van de seizoenen om een duidelijke transitie door te maken.

Resultaten

Impactgericht

Bewustzijn van lange termijn verantwoordelijkheid

Planeetinclusief

Een geheel nieuwe verbinding met de natuur: zowel binnen als buiten

Morele ver-antwoordelijkheid

Losser van status en bezit. Kunnen dienen aan het grotere geheel.

Nieuwe waarden

Een organisatie waar intuitie en hart waarden zijn die ertoe doen

Ontdek onze programma’s

Leiders

Young professionals

Teams

Organisaties

'Nature Quest biedt een totaal nieuwe manier van leren en ontwikkelen. De begeleiding was professioneel, relationeel en spiritueel’